Ιδιαζόντως

πραγματικά.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Εμείς, οι υπογράφοντες την παρούσα διακήρυξη, ως ελεύθεροι άνθρωποι, δεν αναγνωρίζουμε τη δικαιοδοσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ-WHO), να επιβάλει γενικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς. Τα σώματα μας είναι δική μας κυρίαρχη ιδιοκτησία (ανήκουν σε εμάς) και αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά της ατομικής μας αυτο-διάθεσης και αυτο-ορισμού. Κάθε προσπάθεια παραβίασης αυτής της πίστης πρέπει να θεωρείται ως καταπάτηση του αναφερόμενου βασικού ανθρώπινου δικαιώματος. Για το λόγο αυτό σημειώνουμε και τις εκλεγμένες κυβερνήσεις μας, ως συν-υπευθύνους και δηλώνουμε πως θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια (αγωγή ή/και ασφαλιστικά μέτρα) στην περίπτωση που τα αναφαίρετα δικαιώματα μας, να έχουμε εμείς οι ίδιοι την επιλογή καταπατηθούν.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ λίστα σχεδιασμού προετοιμασίας για πανδημία γρίπης -influenza: Τομέας 1.5.1 Νομικά και ηθικά ζητήματα-(WORLD HEALTH ORGANIZATION checklist for influenza pandemic preparedness planning: Section 1.5.1 Legal and ethical issues -)

«Στη διάρκεια μίας πανδημίας, ίσως είναι αναγκαίο να υπερβούμε (overrule) την υπάρχουσα νομοθεσία ή τα (ατομικά) ανθρώπινα δικαιώματα. Παραδείγματα αποτελούν η αναγκαστική καραντίνα (καταπάτηση της ατομικής ελευθερίας κίνησης), χρήση ιδιόκτητων κτιρίων ως κλινικές, χρήση φαρμάκων δίχως άδεια (off-license use), αναγκαστικός εμβολιασμός ή εφαρμογή μέτρων έκτακτης ανάγκης σε βασικές υπηρεσίες. Αυτές οι αποφάσεις απαιτούν ένα νομικό πλαίσιο, ώστε να εξασφαλίζεται ένας διάφανος προσδιορισμός και νομιμότητα των μέτρων που προβλέπονται και [να εξασφαλίζεται] η αιτιολόγηση των μέτρων που προβλέπονται και να εξασφαλίζεται η ευθυγράμμιση τους με τη διεθνή νομοθεσία (International Health Regulations-IHR).»

http://www.who.int/csr/resources/publications/nfluenza/FluCheck6web.pdf

Δεν υπάρχει καμία δικανική απόδειξη που να δείχνει πως ο ιός Η1Ν1 ήταν η άμεση αιτία του θανάτου όσων ήρθαν σε επαφή με τον ιό (144 μέχρι σήμερα). Η πλειοψηφία των θανάτων οφείλεται σε ποϋπάρχουσες επιπλοκές και ελλείμματα του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι χώρες με χαμηλή ποιότητα συνθηκών υγείας/υγιεινής εμφανίζουν τους μεγαλύτερους αριθμούς περιπτώσεων θανάτου. Με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες του ίδιου του CDC (Center for Disease Control-Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών)και του ίδιου του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα συμπτώματα που σχετίζονται με τον ιό Η1Ν1 δεν διαφέρουν στην κλινική εικόνα τους από αυτά της συνηθισμένης εποχιακής γρίπης και η σοβαρότητα της είναι συγκρίσιμη με αυτή μίας ήπιας εποχικής γρίπης.

«Τα συμπτώματα αυτού του νέου ιού Η1Ν1 στους ανθρώπους μοιάζουν με τα συμπτώματα μιας εποχικής γρίπης και περιλαμβάνουν: πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, καταρροή ή φραγή της μύτης, πόνους στο σώμα, πονοκέφαλο, κρυολόγημα και κόπωση. Σημαντικός αριθμός ατόμων που «κόλλησαν» το νέο ιό Η1Ν1 αναφέρει επίσης διάρροια και εμετό. Οι ομάδες υψηλού κινδύνου, για το νέο ιό Η1Ν1, δεν είναι γνωστές προς το παρόν, αλλά είναι πιθανόν να είναι οι ίδιες με αυτές της εποχικής γρίπης-influenza. Υψηλότερο κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές εξαιτίας της εποχικής γρίπης παρουσιάζουν [συνήθως] άνθρωποι άνω των 65 ετών, παιδιά κάτω των 5 ετών, εγκυμονούσες γυναίκες, άνθρωποι με χρόνια νοσήματα (όπως άσθμα, διαβήτη ή καρδιόπαθειες) και άνθρωποι με καταβεβλημένο ανοσοποιητικό σύστημα (immunosuppresed– που λαμβάνουν φάρμακα που δρουν ανασταλτικά για τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος, ή είναι ήδη μολυσμένοι με κάποιο ιό)»

http://www.cdc.gov/h1n1flu/sick.htm

H GlaxoSmithKline είναι ο μεγαλύτερος φαρμακευτικός παραγωγός εμβολίου «γρίπης των πτηνών» (για τον ιό Η1Ν5 Avian Flu). Με δεδομένο το γεγονός πως το νέο στέλεχος Η1Ν1 είναι υβρίδιο γρίπης πτηνών/χοίρων/ανθρώπων είναι πιθανότατο πως αυτό το συστατικό θα χρησιμοποιηθεί ως μέρος του τριπλού εμβολίου (3 shot regime).

«Το προσθετικό (adjuvant) εμβολίου ASO4 είναι ιδιοκτησία της GSK. (GlaxoSmithKline). Περιέχει alum (μορφή αλουμινίου) και MPL. MPL σημαίνει monophosphoryl lipid A. Το προσθετικό (adjuvant) Tri-Mix ή Triple Mix, που ανέπτυξε πριν τον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου ο Αμερικανικός Στρατός (U.S. Army) για χρήση σε εμβόλια άνθρακα (anthrax) δεύτερης γενιάς –και του ανήκει (δίχως κατοχυρωμένη άδεια-unlicensed), περιέχει επίσης MPL (monophosphoryl lipid A) και squalene.

Μετά τον πόλεμο επιστήμονες του στρατού των ΗΠΑ διαπίστωσαν πως το MPL είναι ιδιαίτερα τοξικό και σε συνεργασία με την Chiron Corporation στο Emeryville, CA, άρχισαν να εργάζονται για την ανάπτυξη ενός προσθετικού, το οποίο θα περιείχε μόνο sqalene και νερό, θεωρώντας πως η τοξικότητα του Tri-Max οφειλόταν στο MPL. H θεώρηση αυτή αποδείχτηκε όμως επίσης εσφαλμένη. Υπάρχουν δύο ντουζίνες πειράματα με ζώα που απέδωσαν στοιχεία που αποκαλύπτουν την ιδιότητα του squalen να προκαλεί αυτοάνοσα νοσήματα (induce autoimmunity). Επίσης υπάρχει αδιάψευστη απόδειξη, πως οι νανο-δόσεις squalene στα εμβόλια άνθρακα προκάλεσαν ασθένειες σε αμέτρητα μέλη του προσωπικού του στρατού, που έλαβαν εμβόλια με squalene. To MPL ήταν επίσης συστατικό του Ribi Adjuvant System. Το Ribi Adjuvant System ή RAS, είναι εκδοχή του MPL, που επιτρέπεται για χρήση μόνο σε ζώα. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν πως το MPL επιφέρει μία ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος -ειδικά σε αυτό. Εάν το MPL είναι ανοσογενές (immunogenic), εγείρει ευθύνη για μια επικίνδυνη πολλαπλή αντίδραση (“cross reaction”).  Το ανθρώπινο σώμα είναι γεμάτο από λιπίδια. Αντισώματα και ανοσοποιητικά κύτταρα που αντιδρούν στο MPL μπορεί να αντιδράσουν και σε άλλα λιπίδια του σώματος, καθώς διαταράσσεται η ανοχή στα ενδογενή λιπίδια (αυτά που αποτελούν φυσικό μέρος του σώματος) προκαλώντας αυτοανοσία. (Autoimmunity)” Gary Matsumoto – δημοσιογράφος/συγγραφέας του «Vaccine A»

http://www.whale.to/vaccine/secret_adjuvant.html

Ο κίνδυνος ευρείας εξάπλωσης του «συνδρόμου του πολέμου κόλπου» (Gulf War Syndrome) στο γενικό πληθυσμό είναι αναπόφευκτη – υποθέτοντας, πως το ίδιο προσθετικό (adjuvant) Η5Ν1 sqalene περιέχεται στο εμβόλιοΗ1Ν1 (τα adjuvants/προσθετικά είναι φαρμακολογικά ή ανοσοποιητικά συστατικά που διαμορφώνουν την επίδραση άλλων συστατικών). Επιπλέον το εμβόλιο που χορηγείται παράγει μικρή ανταπόκριση αντισωμάτων. Για το λόγο αυτό απαιτεί 12 φορές τη φυσιολογική δόση προκειμένου να είναι «αποτελεσματικό». Μια τέτοια ριψοκινδυνευμένη τακτική,  όπου λαμβάνονται υπ’ όψη οι ζωές μας, δεν είναι καν συζητήσιμη.

Οι φαρμακευτικές εταιρίες (Baxter International, Novartis μεταξύ άλλων) περίμεναν μία ώθηση ανάκαμψης εν μέσω τέτοιας οικονομικής κρίσης. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε πρόθυμοι να διακινδυνέψουμε την ασφάλεια μας για να κερδίσουν οι βιομηχανίες.

«Η έξαρση γρίπης των χοίρων θα ευνοήσει έναν από τους πιο κερδοφόρους και επιτυχημένους τομείς venture capital εταιριών των ΗΠΑ: Kleiner, Perkins, Caufield & Byers. Οι τιμές των μετοχών έχουν ανέβει ήδη για δύο από τις 8 εταιρίες με εταιρικό πορτφόλιο επενδύσεων στο χώρο της «άμυνας» για πανδημία και βιο-ασφάλεια. Η BioCryst, ανέβηκε κατά περισσότερο από 26%, στα 2.21$ ανά μετοχή και η Novavax, κατασκευαστής εμβολίων, εκτινάχτηκε κατά 75% στα 1.42$ ανά μετοχή με την πρώτη ανακοίνωση έξαρσης γρίπης των χοίρων στο Μεξικό.»

http://drtenpenny.com/swine_flu.aspx

Η έλλειψη επαρκών δοκιμών σε αυτά τα πειραματικά εμβόλια εγείρει πολλές ανησυχίες. Δεν υπάρχουν καθόλου κριτήρια για την αποτελεσματικότητα τους ή έγκυρες στατιστικές.

«Η Novavax χρησιμοποιεί γενετικές πληροφορίες και «τεχνολογία ανασύνθεσης στοιχείων που μοιάζουν με ιούς», ώστε να είναι σε θέση να κατασκευάζει ταχύτατα ένα εμβόλιο. Η τεχνολογία της έχει περάσει μόνο από κλινικές δοκιμές φάσης ΙΙ αλλά μπορεί να απελευθερωθεί/εγκριθεί πρόωρα. Ο γενικός μάνατζερ (CEO) της Novavax, Rahul Singhvi ανακοίνωσε την Παρασκευή, «Υπάρχει διαθέσιμη μία οδός επείγουσας έγκρισης (emergency authorization), η οποία θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε το εμβόλιο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης δίχως περεταίρω δοκιμές». (“There is an emergency authorization avenue that is available that would allow us to use the vaccine in an emergency without further testing.») Οι DivisionE provisions θα προστατέψουν την εταιρία από κάθε ευθύνη.”

http://drtenpenny.com/swine_flu.aspx

Το H1N1 είναι ένα εντελώς νέο και μοναδικό στέλεχος, που δεν είχε ιδωθεί ποτέ πριν και φέρει όλα τα σημάδια (hallmarks) ενός ιού, που έχει σχεδιαστεί και παραχθεί σε εργαστήριο.

«Ο συγγραφέας του «Εμφανιζόμενοι ιοί: AIDS και Embola: εκ Φύσεως, Ατύχημα ή επίτηδες?», Horowitz, λέει πως το στέλεχος γρίπης χοίρων-πτηνών-ανθρώπων, που ανακοινώθηκε να έχει βρεθεί πρώτα στο Μεξικό στα τέλη Μαρτίου 2009, θα μπορούσε να βγεί μόνο από τον Dr. James S. Robertson και τους συναδέλφους του, σε συνεργασία με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC-Centre for Desease Control) και την εταιρία παραγωγής εμβολίων Novavax Inc., η οποία ήταν έτοιμη να κερδίσει από τις πωλήσεις. Κανείς άλλος, λέει, δεν παίρνει μολυσμένα με ασιατική γρίπη Η5Ν1 κοτόπουλα, τα πάει στην Ευρώπη, απομονώνει το DNA τους, συνδέει τις πρωτεΐνες τους με ιούς Η1Ν1, που έχουν απομονωθεί από την ισπανική γρίπη του 1918, αναμιγνύει επιπροσθέτως μερικά γονίδια γρίπης χοίρων από γουρούνια και μετά τα αντιστρέφει ώστε να μολύνουν ανθρώπους.»

http://uncensored.co.nz/2009/04/30/dr-horowitz-mexicanswine-flu-made-in-lab/

Κατά την υστερία «γρίπης των χοίρων» του 1976 τα ίδια τα εμβόλια «γρίπης των χοίρων»  σκότωσαν εκατοντάδες και αρρώστησαν αμέτρητους άλλους.

«Μόνο ο νεαρός Lewis (19-year-old Pvt. David Lewis of Ashley Falls, Mass) πέθανε από την ίδια τη γρίπη των χοίρων το 1976. Όμως καθώς οι κριτικές είναι πολύ βιαστικές για να μπορούν να το υποδείξουν, εκατοντάδες Αμερικανοί θανατώθηκαν ή απέκτησαν σοβαρές βλάβες στην υγεία τους από τον εμβολιασμό που τους έδωσε η κυβέρνηση τους για να αντιμετωπίσουν  τον ιό».

http://www.capitalcentury.com/1976.html

Τα Ηνωμένα Έθνη που επιβλέπουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, έχουν εμπλακεί στην προώθηση ζώντων ιών και προγραμμάτων στείρωσης του τύπου ευγονικής κατά το παρελθόν, σύμφωνα με διασταυρωμένα αποδεικτικά στοιχεία. Δεν θα είμαστε τα πειραματόζωα τους πλέον. Όλοι μαζί ομόφωνα υποστηρίζουμε αυτή την απόφαση. Η ευθύνη εναπόκειται πλέον στον ΠΟΥ να αποδείξει τα δικά του μέτρα ασφαλείας. Οποιαδήποτε ανακοίνωση ή αντικρούσεις που εκδίδονται από αυτούς [τον ΠΟΥ/WHO] αποτελεί αντικείμενο ανεξάρτητης έρευνας από συμβούλιο της επιλογής μας.

Έγγραφο 20506 του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (National Security Council) με τίτλο Επιπλοκές της Αύξησης του Παγκόσμιου Πληθυσμού στην Ασφάλεια των ΗΠΑ και Υπερατλαντικά Ενδιαφέροντα (National Security Council Document 20506: Implications of Worldwide Population Growth for U.S. Security and Overseas Interests).

Αυτό το μεμοράντουμ από το 1974, γραμμένο από τον Henry Kissinger, οδήγησε άμεσα στην «αποδέσμευση» πειραματικών εμβολίων στους ανυποψίαστους πολίτες. Στο έγγραφο προβλεπόταν χώρες ως στόχοι για «αρχικούς πειραματισμούς μείωσης πληθυσμών που θα εφαρμοζόταν γύρω στο 2000» initial population reduction experimentation to be implemented around the year 2000″). Για τις «μελέτες τους» είχαν ξεχωρίσει την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, τη Νιγηρία, το Μεξικό, την Ινδονησία, τη Βραζιλία, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη, την Αίγυπτο, την Τουρκία, την Αιθιοπία και την Κολούμπια. Τρία εκατομμύρια Φιλιππινέζοι μεταξύ 12 και 48 ετών εμβολιάστηκαν με πειραματικό εμβόλιο που κατάστρεψε την υγεία τους. Στους μαύρους της Βόρειας Αμερικής και στις αυτόχθονες Αμερικανίδες γυναίκες (ινδιάνικες φυλές) δόθηκε το ίδιο εμβόλιο προκαλώντας στειρότητα σε ποσοστό 25% και 35%. Η οδηγία είχε έρθει από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ-WHO) και συνδεόταν άμεσα με την έκθεση του Kissinger.

http://www.scribd.com/doc/6474391/Henry-Kissinger-Population-Control-Document

http://www.danielestulin.com/ver.php?id=160

http://www.danielestulin.com/ver.php?id=161

Αυτή [η έκθεση του Κίσσινγκερ] ακολουθούσε έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας 1972, που αναφερόταν σε ένα απρόσβλητο ιό που αναζητούνταν για να καταστρέφει επιλεκτικά το ανθρώπινο σύστημα κυττάρων Τ, για να διατεθεί σε συνδυασμό με ένα πανεθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών «ώστε να παρατηρηθούν τα αποτελέσματα». Αυτό συμπίπτει συγκεκριμένα με ένα ευρύ πρόγραμμα εμβολισμών ευλογιάς στην κεντρική Αφρική –που λίγο μετά εμφάνισε/ προκάλεσε την έξαρση του AIDS στην Αφρική, την Αμερική και αλλού. Ο καθοριστικός παράγοντας που είναι συνήθης στα θύματα του AIDS είναι η κατάπτωση του συστήματος των κυττάρων Τ στο σώμα. Άλλη μία σύμπτωση.

Σε περίπτωση που νομοθετηθούν αναγκαστικού εμβολιασμοί, υπό συνθήκες μίας υποθετικής/γενικής πανδημίας, ζητούμε ανεξάρτητες έρευνες των εμβολίων –από ομάδα εξουσιοδοτημένων επαγγελματιών υγείας της επιλογής μας, πριν μεταφερθούν στα κέντρα διάθεσης τους. Όλα τα εμβόλια θα ελεγχθούν για τυχόν μόλυνση και για την ασφάλεια τους. Συνεχής παρακολούθηση όσων έχουν εμβολιαστεί θα τηρείται σε σύστημα μόνιμης ανανέωσης στοιχείων. Εάν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ή οι παραγωγοί των σκευασμάτων, βρεθεί να διανέμουν με τη θέληση τους ένα τοξικό προϊόν, θα διώκονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό του νόμου.

Θα καλέσουμε μία δημόσια έρευνα για να εξευρεθούν οι υπεύθυνοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Λαμβάνοντας υπ’ όψη τα παραπάνω θα θεωρήσουμε πλήρως υπεύθυνες και τις ίδιες τις κυβερνήσεις μας.

Εμείς, οι υπογράφοντες, ενωμένοι υποστηρίζουμε αυτή τη συλλογή υπογραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: