Ιδιαζόντως

πραγματικά.

Ορκίστηκαν Γιατροί όχι πειραματόζωα της Pfizer. Πετούν την ιατρική μπλούζα στα σκουπίδια!!!

dimpenews.com

Και στη Γαλλία …..Τους ζητείται να γίνουν επίορκοι. Ν΄ανταλλάξουν την ανέκπτωτη ιατρική τους ιδιότητα με αυτή του πειραματόζωου του εργαστηρίου της Pfizer μετέχοντας υποχρεωτικά ως εθελοντές στην γ΄φάση κλινικών δοκιμών του εμβολίου της. Ορκίστηκαν Γιατροί όχι πειραματόζωα της Pfizer.Πετούν την ιατρική μπλούζα στα σκουπίδια!!! Ζητήθηκε από υγειονομικούς σήμερα και πολλούς υπαλλήλους σε ιδιωτικό τομέα σε καθημερινή βάση να αποδεχθούν έναν ρόλο που δεν τους ανήκει. Τα εμβόλια διανύουν τη γ΄φάση κλινικών δοκιμών είναι πειραματικά και έχουν πάρει άδεια κυκλοφορίας όχι έγκριση. Ο εξαναγκασμός σε πειραματική ιατρική πράξη είναι κολάσιμος με βάση όλο το δίκαιο που διέπει τα σχετικά και βέβαια τον Κώδικα Νυρεμβέργης!

Νοσηλεύτρια δηλώνει ότι »αποφάσισα να εγκαταλείψω τη θέση μου ως νοσηλεύτρια σε Γηροκομείο γιατί πάντα έλεγα ότι αυτοί δεν θα έχουν το δέρμα μου»

Επικεφαλής μονάδας εντατικής στη Γαλλία δήλωσε ότι το 40% του νοσηλευτικού προσωπικού στις εντατικές στο νοσοκομείο του παραιτήθηκαν από Σεπτέμβρη ως Δεκέμβρη…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 218 επιπλέον λέξεις

Τετάρτη, 14 Ιουλίου , 2021 - Posted by | Uncategorized

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε