Ιδιαζόντως

πραγματικά.

Άνω του 80%, άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία

Λιποτάκτες ή Τζιχαντιστές;

Φυγόστρατοι, Λιποτάκτες ή Τζιχαντιστές;

 

 

EΤΣΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

«…Έχουν ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ: Δύο φορτία με όπλα και πυρομαχικά ένα στο Λιμάνι του Βόλου και ένα στην Ρόδο, με συνολικά 58 κοντέινερ που περιείχαν χοντρικά 25.000 όπλα, Καλάσνικωφ, πιστόλια και κυνηγητικές “χράπα χρούπες”, με περίπου 35 εκατομμύρια σφαίρες. Αυτά στην αρχή και στο τέλος του 2013.

Το 2014 μέσα σε πλοίο που μετέφερε χιλιάδες κοντέινερ, «κατάλαβαν» πως ένα ήταν “ύποπτο” και αφού το άνοιξαν και είδαν πως έχει μέσα αλεξίσφαιρα το ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ και αυτό. Τον ίδιο χρόνο ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ και τρία κοντέινερ με πρώτες ύλες για κατασκευές εκρηκτικών.
Και πρόσφατα στις 7 Φεβρουαρίου 2015 ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ και 16 ή κατά άλλους 33 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ στρατιωτικά και πολιτικά οχήματα, που πήγαιναν για τους Τζιχαντιστές στην Λιβύη.

[…….]

…Γιατί κανονικά έπρεπε όλος αυτός ο στρατιωτικός εξοπλισμός, να βρίσκεται φυλαγμένος και ασφαλισμένος, σε αποθήκες που φυλάσσεται ο στρατιωτικός εξοπλισμός του Ελληνικού στρατού και που φυσικά εκεί, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ οι Τζιχαντιστές.

Αλλά βλέπετε προέκυψαν …… πολλά “προβλήματα” και δεν κατέστη δυνατή η μεταφορά τους εντός στρατοπέδων.
Έτσι παραμένουν σε αποθήκες ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ και η ασφάλειά τους περιορίζεται σε κάποια λουκέτα και αλυσίδες, που φυσικά σε περίπτωση ταραχών και Ισλαμικής εξέγερσης, αυτά δεν ασφαλίζουν τίποτα.

Καταλάβατε τώρα; Οι Τζιχαντιστές έρχονται κολυμπώντας και τον πολεμικό τους εξοπλισμό, τον έχουμε φέρει εμείς με…… ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ!!!!»

ΠΗΓΗ: http://www.triklopodia.gr

Τετάρτη, 12 Αυγούστου , 2015 - Posted by | Eλλάς, πολιτική, ΓΠΠ, άλλα κόλπα, γεωπολιτική, επικαιρότητα, εθνικά θέματα | , , , , , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε