Ιδιαζόντως

πραγματικά.

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

      Όθων Ιακωβίδης (29/VI/2015)

Ο (αμέσως μετά την προκήρυξη Δημοψηφίσματος) στυγνός εκβιασμός της Ελληνικής κοινωνίας από τους “δανειστές/δυνάστες” της, με το “κλείσιμο της στρόφιγγας” της ρευστότητας, που δημιούργησε ατέλειωτες ουρές φοβισμένων ανθρώπων στα ΑΤΜ των Τραπεζών, γεννά τη σκέψη: “Αν είχαν και την εταιρεία του νερού δική τους, σίγουρα δεν θα δίσταζαν να κόψουν και το νερό, προκειμένου να επιβάλλουν τη βούλησή τους”.

Εξ άλλου, ζήσαμε πρόσφατα την απειλή κοψίματος του ηλ. ρεύματος, σε όσα νοικοκυριά δεν μπορούσαν να πληρώσουν σ’ αυτούς τους ίδιους “δανειστές/δυνάστες” (με τη μορφή χαρατσιού) αυτά που τους ζητούσαν δια τού κλητήρα τους (της Ελληνικής κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, αγαστά συνεργαζόμενης μαζί τους) …..

Η καθαρώς εκβιαστική αυτή πράξη, που γίνεται από εξωχώριες δυνάμεις με την ολοκάθαρη πρόθεση να επηρεάσει το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος υπέρ του ΝΑΙ, αποκαλύπτει κατά τον πλέον αναμφισβήτητο τρόπο το ότι Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΉ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Σ’ ΕΜΑΣ !!!

Κάποιοι άλλοι, κάποιες άλλες δυνάμεις, που δεν είναι Ελληνικές, μπορούν (με τη δυνατότητα που τους προσφέρουν τα εντόπια τσιράκια τους) να επεμβαίνουν στην καθημερινότητα της ζωής μας και να την δυσκολεύουν ή να την διευκολύνουν, σύμφωνα με τη δική τους βούληση και τα δικά τους συμφέροντα !!!!

Αυτό, συνιστά την ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Έχουμε πάψει να ορίζουμε εμείς το πώς θα ζήσουμε μέσα στη Χώρα μας !!!

Αυτό, το καθορίζουν, πλέον, οι “προστάτες” μας (protectors) καθώς έχουμε συνομολογήσει (δια της υπογραφής των “Μνημονίων”) ότι η Ελλάδα αποτελεί Προτεκτοράτο των “Προστατών/Δανειστών” της…

(Αυτά, δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μου. Είναι η πανταχόθεν τεκμηριωμένη Αλήθεια της ομώνυμης Επιτροπής της Βουλής).

Οπότε, επειδή έχει ήδη, κηρυχθεί ο πόλεμος μεταξύ της Δημοκρατίας και της Ολιγαρχίας της “Διεθνούς Τραπεζοκρατίας”, μεταξύ της Αλήθειας και του Ψεύδους, μεταξύ του Καλού και του Κακού, ας αφήσουμε κατά μέρος τα προσχήματα και “ας πούμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη”.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, όπως διαμορφώνεται μετά τον ιταμό εκβιασμό των “προστατών/δανειστών” μας, είναι:

Δεχόμαστε να είμαστε Προτεκτοράτο*;;

ΝΑΙ – ΟΧΙ

* Προτεκτοράτο: (Λεξικό Δημητράκου) “Χώρα εξαρτημένη από άλλης, καλουμένης προστάτιδος ή κυριάρχου”.

Δική μου σημείωση: Η λέξη προέρχεται από το ρήμα “protect” που σημαίνει “προστατεύω”, από την οποία και ο “προστάτης” που στην αργκό γίνεται “νταβατζής” και σημαίνει (κατά το λεξικό Δημητράκου) “ο προστάτης και εκμεταλλευτής ιεροδούλων”.

Αφήνω έξω από την κουβέντα την ιστορία των θυσιών τών Ελλήνων για Αυτοδιάθεση και Ελευθερία και λέω:

Ας απαντήσουμε, λοιπόν, αν θέλουμε ή όχι η πατρίδα μας να είναι Προτεκτοράτο των δανειστών της, δηλαδή μία κοινωνία που “εκδίδεται επί χρήμασι”, κοινώς πουτάνα.

Όλα τα άλλα που ακούγονται και θα συνεχίσουν να ακούγονται αυτές τις μέρες στις τηλεοράσεις, αποτελούν ανούσιες φλυαρίες, με μόνο σκοπό να καμουφλάρουν και να κρύψουν αυτή την ολοφάνερη Αλήθεια.

Οι υποστηρικτές του ΟΧΙ, αυτοί που έχουν πρόσβαση στο δημόσιο βήμα, καλούνται να αφήσουν τα μισόλογα και να μιλήσουν ανοιχτά και σταράτα.

Έχουμε πόλεμο. Η Δημοκρατία δέχεται την επέλαση της Ολιγαρχίας του Χρήματος.

Δεν μπορούμε να επιδιδόμαστε σε αβροφροσύνες με τον αντίπαλο που μας μαχαιρώνει, κάτω από τη ζώνη.

Και ας αφήσουμε κατά μέρος τις ανοησίες που περιορίζουν την απαίτηση για Αυτοδιάθεση και Ελευθερία, “εντός του Ευρώ” ή “εντός της Ευρωζώνης”.

olympia.gr

Advertisements

Δευτέρα, 29 Ιουνίου , 2015 - Posted by | Eλλάς, πολιτική, οικονομία | , , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: