Ιδιαζόντως

πραγματικά.

Έμεινα Ξηρός!

Αγαπητή Οικοδέσποινα!

Κατ’ αυτάς, με τις περισπούδαστες αναλύσεις των ΜΜ»Ε» περί αποδράσεως Ξηρού, έμεινα …Ξηρός. Κάγκελο. Μπουκάλα.

Καί διατί, περικαλώ; Διότι, όλοι αυτοί οι νομπελίστες μας έπρηξαν (με το συμπάθειο) με τις πιθανολογίες του τί θα πράξει ο Ξηρός (θα φονεύσει, λέει, κανέναν υπουργό – λες και ημείς τυγχάνομεν κηδεμόνες υπουργών, καί πρέπει να μας ενδιαφέρει το ενδεχόμενον), αλλ’ αμέλησαν ν’ αναλύσουν τα κάτωθι τραγικά υπαρξιακά ερωτήματα περί της υπάρξεως του παλιμπαιδίζοντος βαψομαλλιά δραπέτου:

1. Μπαγλαματζής, ή μπαγλαμάς;

2. Χριστόδουλος, ή Χρυσόδουλος;

Βλέπετε, ο αξιολύπητος Μπερτόδουλος Χριστόδουλος ομοιάζει με κάτι φοβισμένα νήπια, που τα σπρώχνουν οι νηπιαγωγίνες να βγούν στη σχολική σκηνή, να πούν το ποιηματάκι τους. Ομολογώ πως οι «υπερεσίες» (που του κρατούν τσίλιες) πόρρωι απέχουν του να επιτελούν έργον αγωγής νηπίων, αλλ’ αυτή η παρομοίωσις μού ‘ρθε, βρέ αδερφέ.

Αφού η όλη υπόθεσις είναι κυριολεκτικώς γιά τα πανηγύργια καί -επί του παρόντος- προσφέρει άφθονον γέλωτα, προτείνω να το τσούξωμεν, αγαπητή Οικοδέσποινα, να υπάγωσιν κάτω τα φαρμάκια. Εβίβα, το λοιπόν!

Μετά τιμής,

Εργοδότης Δημοσίων Έργων

Υγ: Επί τηι (μαϊμού) «αποδράσει» Ξηρού, πανηγύρισαν (είπαμε: γιά τα πανηγύργια), λέει, τα -τέως- τυφεκιοφόρα μειράκια του Βελβενδού, ήτοι ο Νικολάκης καί η παρέα του. Μάλλον θεωρούν ότι τα κατά προσώπων αναρχοαυτονόμων (λεκτικά) πτύελα των ιστορικών σινδονομηκών προκηρύξεων της «Γιαταλεφτά Νοέμβρη» συνιστούν ψιλόβροχον. Δε βαρυέστε… της ηλικίας είναι αυτές οι εκτιμήσεις. Σαν τα μπιμπίκια της ακμής.

 

Advertisements

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου , 2014 - Posted by | Eλλάς, πολιτική, επικαιρότητα | ,

2 Σχόλια »

 1. Βρε βρε, σαν τα μάραθα…
  Ζεις, ωρέ εργοδότη;

  Σχόλιο από mnk | Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου , 2014

 2. Καλημέρα!

  Ζώ! Ζώ! Αλλά εσχάτως τρέχω σαν τον Βέγγο!

  Υγ: Κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς μαλλιά, μ’ όσα βλέπουμε κι ακούμε. (Καί καλά εγώ, ως ανήρ. *Εσάς* σκέπτομαι, αγαπητή Οικοδέσποινα!) Άπειρα εισίν τα -με βρώμικο παρελθόν- κομματόσκυλα, τα οποία, εν όψει εκλογών, προτίθενται να θέσουν υποψηφιότητα ως …ανεξάρτητοι!!!
  Ανοίχτε καί κανένα λεξικό, ρε παιδιά! Άκου, «ανεξάρτητοι»! Δε φτάνει που καλύπτουμε τα δικά σας τα κλεψιμέϊκα απ’ την τσέπη μας, θα σας κάνουμε καί τζάμπα φροντιστήριο Ελληνικής Γλώσσας τώρα;

  Σχόλιο από ΕργΔημΕργ | Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου , 2014


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: