Ιδιαζόντως

πραγματικά.

Βιολογικές συγγένειες

Αγαπητή Οικοδέσποινα!

Ως είχε πεί ο Σοφοκλής Καρύδης στας αρχάς του παρελθόντος αιώνος, όλη η πολιτική δραστηριότης των εγχωρίων ατόμων τε καί κομμάτων συνίσταται εις την εφαρμογήν της προτάσεως: «- Σήκω σύ, να κάτσω ‘γώ!» Όπως αντιλαμβάνεσθε, δε, οι δήθεν ιδεολογίες καί προγραμματικές διακηρύξεις αποτελούν απλώς τα πιπέρια καί τα μπαχάρια, να μη βρωμάει το ωμό κρέας της καθεκλολαγνείας.

Αφορμή διά τα -μάλλον απαισιόδοξα- ως άνω απετέλεσεν το εσχάτως προκύψαν εκ του μηδενός (ως το Σύμπαν εκ του πρωταρχικού χάους) πολιτικόν ζήτημα, του ποίος ή τί θ’ αποτελέσει το διάδοχον σχήμα της …Κεντροαριστεράς εν Ελλάδι. Τα δε εγχώρια ΜΜΕ, ηλεκτρονικά καί μή, γέμουσιν σελίδας επί σελίδων με τιποτολογίας (περί κάποιας «πρωτοβουλίας των 58»), επί εβδομάδες τώρα, διαγράφοντα εκ του γνωστικού των ορίζοντος τ’ ότι είδηση δεν αποτελεί το αν σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, αλλά το αντίθετον. Λες κι αποτελεί είδησιν το ποιός ορέγεται τις βουλευτικές, άμα τε καί υπουργικές καρέκλες των απερχομένων φελλών. Είδησιν θ’ απετέλει η αναγγελία όλων αυτών, ότι παραιτούνται οριστικώς της πολιτικής, όχι το ότι προετοιμάζονται διάδοχοί των!

Οπότε, ευλόγως θα μ’ ερωτήσετε διατί ασχολούμαι προσωπικώς, με το αν αφώδευσεν η φορβάς. Κοιτάξτε… κάθε άνθρωπος τυγχάνει φορεύς μίας τουλάχιστον λασκαρισμένης βίδας. Η ημετέρα συνίσταται εις το να παρακολουθώ όλους αυτούς τους ασημάντους να διαγκωνίζονται διά την καθέκλαν, με την ίδια -σχεδόν νοσηρή- περιέργεια, που οι Βιολόγοι παρατηρούν καί καταγράφουν τα καμώματα των πιθήκων.

Παρατηρών, λοιπόν, τα καθεκλολάγνα εγχώρια πολιτικά προσώπατα, συμφωνώ πως έχουν απόλυτο δίκιο, όσοι ισχυρίζονται ότι οι πίθηκοι είναι βιολογικοί συγγενείς μας εις ποσοστόν 98%.

Μετά τιμής,

Εργοδότης Δημοσίων Έργων

 

Advertisements

Τρίτη, 22 Οκτώβριος , 2013 - Posted by | Eλλάς, πολιτική, επικαιρότητα |

1 σχόλιο »

  1. Το Σύμπαν, όχι μόνον προέκυψε εκ του μηδενός, αλλά επίσης είναι το αποτέλεσμα της «διακυμάνσεως του… Κενού». 😀

    Σε φιλώ

    *Μα έχεις κάτι βίτσια κι εσύ, αδερφέ μου…

    Σχόλιο από mnk | Δευτέρα, 28 Οκτώβριος , 2013


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: